dolphin
greekflag
Welkom op de Onofficiële Website van Dolphin Camping
te Sidari, Corfu, Griekenland
greekflag
HOME
it nl de fr uk ru PL BG CS HU RO SK

Dolphin-Camping is een gezellige schaduwrijke camping, vlak bij zee, gelegen in een rustig relatief weinig toeristisch gebied. De camping ligt op loopafstand van het zeer toeristische badplaatsje Sidari.

De campingeigenaar, Babis, en zijn familie zijn ontzettend gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst wordt iedereen rondgeleid en mag daarna zelf een plek uitkiezen. Iedereen is welkom en vindt er zijn of haar plek, zowel fietsers en jongeren met rugzak als gezinnen met bungalowtent, camper of caravan.

Het sanitair is eenvoudig maar goed verzorgd. De camping biedt verder een scala aan diensten, je kunt gebruik maken van koelkasten, wasmachines, strijkijzers en –planken, kluisjes en internet. Via de campingeigenaar kun je ook een auto, scooter, motor, of fiets huren.
Kortom alles is aanwezig voor een weldadige en interessante kampeervakantie.

Nieuw! - Gratis internet-Hotspot voor de hele camping (sterk signaal)!Openingsperiode: 01-05 t/m 31-10. Aantal toerplaatsen: 70. Oppervlakte: 0,9 ha. bruto.

Deze site is gemaakt door enthousiaste vrienden van Camping Dolphin die weg zijn van deze prachtplek. Om de officiële site te bezoeken klikt u op: www.dolphin-camping.gr

Bij: Omgeving kunt u informatie in heel veel talen lezen over toeristische attracties in de omgeving van de camping

nl Home 
Camping-foto's 
Wandelingen 
Omgeving 
Ligging 
Ervaringen van bezoekers 
to the beach
www.dolphin-camping.gr

it nl de fr uk ru PL BG CS HU RO SK
(click for your language)

Official website: www.dolphin-camping.gr

www.dolphin-camping.gr