greekflag
Welkom op de Onofficiële Website van Dolphin Camping
te Sidari, Corfu, Griekenland
greekflag
campsite
CAMPING-FOTO'S
it nl de fr uk ru PL BG CS HU RO SK

Hieronder staan een aantal foto's van de camping - deze dia-show gebruikt Java-techniek. Indien niets te zien is, klik dan hier om een nieuw venster te openen wat gebruikt maakt van een andere techniek.
Home 
nl Camping-foto's 
Wandelingen 
Omgeving 
Ligging 
Ervaringen van bezoekers *Er is een winkeltje/café (Kafeneion) op 5 minuten loopafstand van de camping waar je alle basisdingen kunt kopen. Ook kan je er wat drinken op het terras aan de straatkant temidden van de Griekse bezoekers.
*Er is een terras in het midden van de camping. Het is een ontmoetingsplaats voor veel kampeerders. Er wordt o.a. tavli (back-gammon) gespeeld, veel jongeren en kinderen ontmoeten elkaar daar. Helaas is de taverna gesloten. Het is nog niet zeker of de bar open zal gaan.  Maar op 10 minuten loopafstand, aan het strand is een gezellig restaurant met een goed menu.
*Het campingterrein is een olijfboomgaard die behoorde bij een dichtbij gelegen klein klooster. Het is verder weelderig beplant met allerlei andere bomen en bloeiende struiken.
*Het strand is op loopafstand (5 minuten) bereikbaar via de “grote”weg, een lokaal weggetje waarlangs niet veel verkeer komt. Ook kun je via de achteruitgang van de camping over een verharde weg die later in een paadje verandert, bij een rustig beschut strandje komen. Andere gasten gaan meer richting Sidari. Daar zijn de stranden breder en is het een stuk drukker, met het gebruikelijke aanbod aan zonnebedden, parasols, kano’s, paragliding, waterscooters en meer van dat moois.
*De sfeer op de camping is gemengd internationaal en Grieks. Op de camping komen gasten uit heel Europa en ook Griekse kampeerders en gasten van de eigenaar en zijn familie. Hierdoor is de sfeer altijd ook interessant Grieks. Er wordt Engelstalige, maar ook veel Griekse muziek gedraaid, en het kan zomaar gebeuren dat een van de Griekse gasten inspiratie krijgt en gaat dansen. Of Griekse liedjes gaat zingen. Soms organiseren ze een feest of barbecue voor hun Griekse gasten, waar meestal ook een heel aantal buitenlandse gasten voor wordt uitgenodigd.
www.dolphin-camping.gr

it nl de fr uk ru PL BG CS HU RO SK
(click for your language)

Official website: www.dolphin-camping.gr

www.dolphin-camping.gr