greekflag
Welkom op de Onofficiële Website van Dolphin Camping
te Sidari, Corfu, Griekenland
greekflag
environment
OMGEVING
it nl de fr uk ru PL BG CS HU RO SK

De omgeving is prachtig en nodigt uit tot het maken van wandelingen en uitstapjes. Canal d’Amour ligt vlakbij en vanuit de camping kun je ook gemakkelijk met de auto of scooter de hoogste berg, de Pantokrator bezoeken en de toeristische trekpleister Paleokastritsa. Via de campingeigenaar of bij een van de verhuurbedrijven in Sidari kun je een auto, brommer, scooter of fiets huren om meer van de omgeving met zijn schilderachtige dorpjes en landschappen te ontdekken.

In het noordelijk gedeelte van het eiland kun je nog andere interessante wandelingen maken waarbij je een auto of scooter nodig hebt om bij het startpunt te komen. Routebeschrijvingen en kaarten hiervan zijn ook bij de receptie verkrijgbaar. Als je met de fiets, scooter of auto het binnenland in gaat, zul je versteld staan van de rust. In feite kom je bijna geen toeristen tegen. Het noorden van het eiland heeft vele mooie stranden en wisselende landschappen en vergezichten.

Voor beschrijvingen van de meest populaire plaatsen (Glyfada, Gouvia, Kassiopi, Kerkyra, Palea Perithia, Pantokrator ans Sidari) klik hier (of klik met rechts en sla bestand op).


view
  
view
  
view
  

Home
Camping-foto's
Wandelingen
nl Omgeving
Ligging
Ervaringen van bezoekers 
from sea

front

paleo

church

view from sea

view from sea
www.dolphin-camping.gr

it nl de fr uk ru PL BG CS HU RO SK
(click for your language)

Official website: www.dolphin-camping.gr

www.dolphin-camping.gr